miércoles, 12 de mayo de 2010

En nostre amic Toni Contesti dona senyals de vida

Donant un cop d'ull al blog del nostre amic Román de Aventuras por Mallorca, m'he duit una gran alegria, tenim noticies den TONI COSTESTI, on parlar d'en Iñaki Ochoa de Olza, també mort al Annapurna. Be, doncs vos deix el enllaç al blog d'en Román,



http://aventuraspormallorca.blogspot.com/



Gracies Toni, Pau i Román.

lunes, 10 de mayo de 2010

Volteta i presentació del nou fixatge !!!!!

El diumenge 09 de maig, hem sortir a fer un entrenament fent una volta d'uns 10km., hem anat cap a sa comuna de Pastorixt, per desprès anar cap a "el portalet", on hi ha unes magnifiques vistes al Port de Valldemossa, Sa Marina, i tornar al punt de partida. t, amb un nou fixatge, na Lluna, aquesta Associació d'Amics comença a creixer.


Aquí teniu el Port de Valldemossa





En Carles, ha estat, immesurable, sempre al cap davant de la comitiva, i fins ti tot... mos havia d'espera de tant en tant,


Aquí teniu la nostra força mental





En Jaume no l'ha perdut de vista en cap moment, aquí teniu el nostre esperit, l’ànima del club.




i jo.... jo amb na Lluna Xino Xano, he posat panxó i estic en baixa forma, na Lluna ha fet un molt bon paper, era la seva primera sortida, i estirava, ves si estirava....

Aqui teniu la propera campiona del Canicross (dvd, baroroig, i demas @tletesdebaleares, temblat!!)



i en Fernando, on es en Fernando? asegut controlant la paella (jejejejejejejeje)











Román, amem si pots fer una com aquesta i no els teus platets de mostra.. jejejejejejejeje

estau tots convidats a la propera, això si!! vos heu de deixar gonyar, sino... no importa fer el viatge de bades.

salut a tots companys.

jueves, 6 de mayo de 2010

Anims GRANCAMPIÓ!!!!

Avui mos hem aixecat amb una mitja mala noticia, el nostre Gran Amic Toni Contestí, mos ha fet saber, per el seu blog GRANCAMPEON que es hora de dedicar-se a la seva família i amics.

Nosaltres, com no pot ser d'un altre manera, hem de respectar la seva decissió, però això no deixi que poguem dir la nostra.

TONI, sabem, o al manco, mos feim una idea del que estàs patint amb aquesta gran pèrdua. Nosaltres no el sabíem qui era, domes per les teves paraules al teu blog, i mos troba’m una mica "raros" no sabem molt que el que esta succeint.

Malgrat això, volem que sapigues que estam al teu costat, que ets, per molt que no vulguis, el nostre referent, de fet nosaltres començarem a rel d'aquella dia gris i de molt de fred, va fer neu a Valldemossa, a les 05 o 06 del dematí, correguent en cinta, s'ha d'estar molt engrescat com fer això, al manco ses dones mos deien "on p.... anau", "tranquil·la cariño anam a corre amb en Toni Contestí" "estau penjats".......... i se varen tornar a dormir.

Doncs sí, gran amic, i des de aquell dia hem anat a Calvià, Sa Pobla, al Teix, a la UTST (de voluntaris) i ara mos toca Formentera, III per relleus del @tletasdebaleares, i no se quantes mes mos esperen, espera’m que moltes, i també, poder veurer-te a tu.

Esta clar que una ferida sa cura un cop que hi ha repòs, el mateix passa amb les lesions, tots ho sabem, repòs – fisio i a corre s’ha dit.

Ja no és la primera vegada que to dic, nosaltres mos hem quedant amb unes paraules teves, jajajaja, ja saps de que te parla'm, doncs amic

"NO HI HA PROVA DURA, SI NO MENT FEBLE"


Ànims amic!!!! Estam en tu.

HOMENATGE AL NOSTRE COMPANY TOLO CALAFAT



Com no pots ser d'una altre forma, els Adavall, també volem possar el nostre petit gra d'arena i manifestar el nostre condol a la família, amics i companys de carreres i curses.

Varem estar presents al homenantge que els amics Sollerics li varen retre a la IX cursa de muntanya de la Vall de Soller, vet aquí unes mostres




minut de silenci..........................






els notres amics @tletasdebaleares.com, varen dur un ram de flors al cim






MALLORCA A DALT DE TOT!!!!

Descansa en Pau.

BENVINGUTS AMICS A CA VOSTRA








No podem començar mes triunfants, atès a que tenim el plaer de poder començar amb una entrada estrella, amb una gran cursa, i aquesta no es altre que la UTST i la PTST.


El passat dia 09 d'Abril va tenir lloc el 2º UTST des de Pollensa fins Andratx, amb 103 km. per endavant, i la 2º PTST des de Deià fins Andratx, aquest amb 52 Km. Hi havia una atura obligada, Valldemossa, i a n'aquest control no podia falta els ADAVALL, Amics Del Atletisme de Valldemossa (Coco, Gran Charles, Ferrrr i Secretari). Voliem donar-vos la benvinguda a n'aquest blog de la millor manera, i no podia ser d'altre forme, bono, sí, podia ser amb la nostra cursa, sa del Teix, però creim que la mes GRAN de l'illa, es la UTST, mes coneguda per els nostros com "la travessa". Vet aquí el nostre reconeixement al organitzadors, Projectes Esportius de Balears, Esther Vidal, Dani Salas, Elena Pérez, Pau Martínez, Pep Lluis i el Gran Campió Toni Contestí, esper no deixar-me a ningu, per deixar-nos gaudir d'un esdeveniment tant important a l'illa. Gràcies.