jueves, 6 de mayo de 2010

Anims GRANCAMPIÓ!!!!

Avui mos hem aixecat amb una mitja mala noticia, el nostre Gran Amic Toni Contestí, mos ha fet saber, per el seu blog GRANCAMPEON que es hora de dedicar-se a la seva família i amics.

Nosaltres, com no pot ser d'un altre manera, hem de respectar la seva decissió, però això no deixi que poguem dir la nostra.

TONI, sabem, o al manco, mos feim una idea del que estàs patint amb aquesta gran pèrdua. Nosaltres no el sabíem qui era, domes per les teves paraules al teu blog, i mos troba’m una mica "raros" no sabem molt que el que esta succeint.

Malgrat això, volem que sapigues que estam al teu costat, que ets, per molt que no vulguis, el nostre referent, de fet nosaltres començarem a rel d'aquella dia gris i de molt de fred, va fer neu a Valldemossa, a les 05 o 06 del dematí, correguent en cinta, s'ha d'estar molt engrescat com fer això, al manco ses dones mos deien "on p.... anau", "tranquil·la cariño anam a corre amb en Toni Contestí" "estau penjats".......... i se varen tornar a dormir.

Doncs sí, gran amic, i des de aquell dia hem anat a Calvià, Sa Pobla, al Teix, a la UTST (de voluntaris) i ara mos toca Formentera, III per relleus del @tletasdebaleares, i no se quantes mes mos esperen, espera’m que moltes, i també, poder veurer-te a tu.

Esta clar que una ferida sa cura un cop que hi ha repòs, el mateix passa amb les lesions, tots ho sabem, repòs – fisio i a corre s’ha dit.

Ja no és la primera vegada que to dic, nosaltres mos hem quedant amb unes paraules teves, jajajaja, ja saps de que te parla'm, doncs amic

"NO HI HA PROVA DURA, SI NO MENT FEBLE"


Ànims amic!!!! Estam en tu.

2 comentarios:

  1. Amics de Valldemossa, em pareix que amb el meu nom i la meva foto ja sabeu quí som, au idò, us segueix, per descomptat, i ja sabeu, contau amb jo.

    Una aferrada.

    ResponderEliminar
  2. jajajajajaja, gracias cierzo.
    contaremos contigo, descuida.

    saludos
    kiko

    ResponderEliminar