jueves, 6 de mayo de 2010

BENVINGUTS AMICS A CA VOSTRA








No podem començar mes triunfants, atès a que tenim el plaer de poder començar amb una entrada estrella, amb una gran cursa, i aquesta no es altre que la UTST i la PTST.


El passat dia 09 d'Abril va tenir lloc el 2º UTST des de Pollensa fins Andratx, amb 103 km. per endavant, i la 2º PTST des de Deià fins Andratx, aquest amb 52 Km. Hi havia una atura obligada, Valldemossa, i a n'aquest control no podia falta els ADAVALL, Amics Del Atletisme de Valldemossa (Coco, Gran Charles, Ferrrr i Secretari). Voliem donar-vos la benvinguda a n'aquest blog de la millor manera, i no podia ser d'altre forme, bono, sí, podia ser amb la nostra cursa, sa del Teix, però creim que la mes GRAN de l'illa, es la UTST, mes coneguda per els nostros com "la travessa". Vet aquí el nostre reconeixement al organitzadors, Projectes Esportius de Balears, Esther Vidal, Dani Salas, Elena Pérez, Pau Martínez, Pep Lluis i el Gran Campió Toni Contestí, esper no deixar-me a ningu, per deixar-nos gaudir d'un esdeveniment tant important a l'illa. Gràcies.


3 comentarios:

  1. Gràcies!!! Sou els millors!!!
    Vos deixau al més important. En Toni Contestí va ser fundamental a la nostra organització.
    Enhorabona pel vostre blog, seguirem tots els vostres reptes i esperam que molts siguin compartits.
    Una forta abraçada

    ResponderEliminar
  2. Bienvenidos al mundo virtual. Os deseo una feliz aventura y que nos hagáis disfrutar de ella. En www.mojatecontracorriente.blogspot.com tenéis una pequeña entrada. Nos vemos!!!!

    ResponderEliminar
  3. TENEIS UNA ENTRADA EN http://espenjatsmuntanyers.blogspot.com/

    ResponderEliminar